Navigatie

Hongaarse aardappelschotel

Hongaarse aardappelschotel

Potato paprikash (Paprikás krumpli)

Ingrediënten:

Bereiding:

  • Schil de aardappelen en ze in blokjes, of snij in partjes.
  • Verwarm reuzel in een braadpan of stoofpan.
  • Voeg fijngehakte ui toe en bak tot ze goudbruin zijn.
  • Voeg de gesneden gerookte worsten toe en bak het een beetje aan.
  • Voeg het paprikapoeder en de aardappelen toe.
  • Breng op smaak met paprikapasta en een snufje zout, schep de aardappelen regelmatig om met een houten lepel.
  • Voeg wat water toe en bak (kook) tot de aardappelen gaar zijn.
  • Voeg gemalen knoflook, groene paprika's en tomatenparten toe.
  • Serveer warm met vers brood en hete Hongaarse paprika en salade.

Dit recept is voldoende voor vier personen, u kunt natuurlijk naar hartenlust extra ingrediënten toevoegen om een grotere groep van dit heerlijke gerecht te laten eten.

Eet smakelijk,
Margriet & Ger


 

© 2019 Tűz Cooking & More | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel